Öğretmen Fatma Öz Anaokulu
Cumhuriyet Mahallesi 508 Sokak No4 ÇİNE AYDIN

VİZYON

Öğretmen Fatma Öz Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, 22 yıllık okul öncesi eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.

MİSYON

Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 3-6 yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.

BAŞARILAR

Öğrencilerin Katıldığı Kültürel ve Sportif Yarışmalara İlişkin Dereceler 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 23 Nisan Resim yarışmasında ilçe birinciliği Öğretmenlerin Katıldığı Faaliyetlerde Alınan Ödüller 2020-2021 Eğitim öğretim yılında 3 öğretmen, 2021-2022 Eğitim öğretim yılında 7 öğretmen katıldıkları e-twinning programında kalite etiketi almıştır.
Öğretim Şekli :YARIM GÜN VE TAM GÜN KULÜP

YARIM GÜN VE TAM GÜN KULÜP

SABAH 08:30- 13:30 ÖĞLEN 13:30- 17:30 (KULÜP)

Merkezi sistem, kalorifer Doğal Gaz